fbpx
Keelesuunad
Menüü

Üks paigake siin ilma pääl

eestimaa-luule

Mu kallis isamaa
Ja armas emakeel
Need salmid ma pühendan Sulle

Mu süda vaid Sinule lööb
Kas tead, miks ta Sinule lööb

Su rüpes lapsena sirgusin
Huulil helises Koidula viis:
Meil aia äärne tänavas,
Kui armas oli see

Peas kandsin ma karikakardest pärga
Kuldsel viljapõllul ma rada
Läbi taevasiniste rukkilillede endale rajasin

Suvine soe vihm minu ihu ja hinge kastis
Jooksin kilgates vihmavee lompides.
Päike pilve tagant piilus ja veega ühte ta heitis
Vikerkaare taevanõlvile maalis

Ma sukeldusin Su pehmetes järvedes
Ujusin liivarandades
Pritsides veepiisku taevasse
kuni tundes, et oleme üks

Mööda niite ja metsi ma uitasin
Su ilu ja jõudu ma nautisin
Loomapoegi ma paitasin

Emakese Maa mulda ma embasin
Me südamed ühes taktis siis lõid
Su viljadest metsas ja aasal ma toitusin
Süda ja silmad õnnest naermas

Kui rõõmustasin, siis rõõmustasid koos minuga
Kui kukkusin, siis lohutasid Sa mind
Ikka mul keelel ja meelel
„Meil aia äärne tänavas,
kui armas oli see…“

Sina, mu kallis Eestimaa,
Lubasid sirguda mul
Enda rammusas mullas tammena taevasse
Sirguda hingel tugevaks kotkaks
Kes iial kartma ei löö

Aastaid lennanud taevalaotuses kotkana ringi
Leidnud end taas Sinu juures ma
Nüüd tagasi olen ma lennult nii pikalt –
Tean, et õige on see

Meil aiaäärne tänavas, kui armas oli see


Luuletust inspireeris kirjutama see kaunis koht:


Aitame sul välisturule siseneda

Tõlgime tekstid ja koostame võõrkeelsed infomaterjalid välisturule sisenemiseks.

Head tõlked viivad sinu äri uuele tasemele

Tutvu klientide tagasisidega

Otsisime tõlkebürood, et enda e-pood soome keelde tõlkida ja sõelal oli päris mitu valikut. Valisime lõpuks Toimetaja tõlkebüroo ja võin öelda, et oleme siiani selle otsusega äärmiselt rahule jäänud. E-poe tõlge oli küllaltki mahukas, seega leidsime iga natukese aja tagant siit-sealt tekstijuppe, mida olime unustanud tõlkesse saata. Tänu Toimetaja tõlkebüroo vastutulelikkusele saime aga alati töö väga kiirelt tehtud ning kogu e-poe tõlkeprotsess sujus kiiremini, kui olime algselt osanud oodata...

Punktid.ee

Korraldame suurüritust Tallinn Truck Show ning selle raames tellisime Toimetajalt pressiteate koostamise, pressiteate toimetamise ja pressiteate levitamise teenuse ning mõned tõlked. Jäime absoluutselt Toimetaja tõlkebüroo professionaalse suhtumise, kiiruse ja töö efektiivsusega rahule. Meie pressiteadet kajastati tänu Toimetaja heale tööle põhimõtteliselt kõigis eesti- ja venekeelsetes meediaportaalides. Soovitame 100%!

Forest Steel

Täname teid väga koostöö eest! Siiani on kõik tõlketööd tehtud professionaalselt, tõlkijad on pädevad ning tõlgitud tekstid, mis on tehnilised ja rasked, on mõistetavad ja korrektsed. Tõlkijad töötavad kiiresti ja peavad tähtaegadest kinni, mis on meile väga oluline. Klienditeenindus on professionaalne ja usaldusväärne. Ka hinnad on konkurentsivõimelised. Oleme teenusega väga rahul ja loodame seda meeldivat koostööd jätkata.

Icopal

SAADA MEILE PÄRING!

Lisa ka oma e-posti aadress ja failid ning saada päring. Ootame.